Malmgruben barnehage er i gang!

Malmgruben barnehage på Grua hadde oppstart med «kortlegging» mandag 6. februar. Målet var å skaffe seg en oversikt over perioden 14.30 til 16.00 i barnehagen. Dette er tiden da barna skal inn for dagen, kle av seg, få på evt tørt tøy, gå på avdelingen, få frukt og så begynne med de avsluttende aktivitetene. Etterhvert begynner det også å komme foreldre som henter.

Barnehagen ønsker å skaffe seg en oversikt over hvilke gjøremål personalet har i denne perioden. Den oppleves hektisk og litt uoversiktlig og det er ønskelig å kunne analysere hvilke rutiner man har eller ikke har og hvordan personalressursen benyttes.

Veilder Jan Woie og Brita Bollum Mala gjennomførte intervju og gemba med et utvalg ansatte og sammen ble det satt opp en kortlegging som viste hvordan denne delen av dagen ser ut. Underveis dukket det opp mange gode ideer til endring som ble skrevet ned på blå idekort.

Torsdag 23. februar ble alle idekortene gjennomgått og prioritert. Ut fra prioriteringsmatrisen ble det laget en handlingsplan som til sammen inneholder 15 ulike tiltak som skal gjennomføres i løpet av våren. Handlingsplan – Malmgruben barnehage 23.02.2012

Om ipolitiker

En delingsplattform for politikeres bruk av digitale hjelpemidler og likeverdig tilgang til sosiale medier slik det er løst og praktisert i Lunner kommune
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s