LEAN hjelper til å sikre god overgang fra skole til SFO på Grua

Grua 3Grua skole gjør et dypdykk i overgangsfasen mellom skole og SFO ved hjelp av LEAN. Gjennom en grundig «kortlegging» av fasen fra elevene får beskjed om å pakke sekken og gå fra klasserommet til alle er innsjekket på SFO, har skolens LEAN-gruppe skaffet seg en god oversikt over det som skjer. Det har skapt bevissthet om nødvendigheten av god kommunikasjon mellom skole og SFO. Etter jul gjennomføres neste fase der en ser systematisk på alle forslag til forbedringer som har kommet fram. Disse blir prioritert og lagt inn i en handlingsplan. I et personalmøte i slutten av januar vil det blir kurs i bruk av KAIZEN-tavle og de foreslåtte tiltakene vil bli overført til «forbedringshjulet» på denne tavla. Tavla får en sentral plass på veggen i personalrommet på skolen.
Grua 1
Medlemmer i denne utgaven av LEAN-gruppe ved skolen er SFO-leder Anita Olsen Katnosa, småskoletrinnslærer Heidi Eibre, mellomtrinnslærer Tone Hurum, inspektør Kjetil Austjord og rektor Grethe Sandvik. Kommunens lokale veiledere er Brita Bollum Mala og Jan Woie.

Om ipolitiker

En delingsplattform for politikeres bruk av digitale hjelpemidler og likeverdig tilgang til sosiale medier slik det er løst og praktisert i Lunner kommune
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s